CHCEŠ-LI ZMĚNIT SVĚT ZMĚŇ NEJPRVE SÁM SEBE A SVĚT SE ZMĚNÍ SÁM.

Jestliže se dokážeme vzdát touhy mít kontrolu nad tím, co se děje v našem životě (což je podstata ega), Bůh (vesmír, nejvyšší inteligence ...) převezme kompletní kontrolu nad vším v našem životě. Poté vše začne pracovat spontánně pro to, co je pro nás nejlepší. Jestliže trváme na osobní kontrole nad naším životem, tak začínáme tvořit větší a větší karmu, bolest, zklamání, utrpení ... Jestliže se dokážeme této kontroly vzdát a vše přenechat svaté a vševědoucí Boží (nejvyšší) inteligenci, která tvoří a udržuje celý vesmír, pak začneme plout v harmonii, klidu a vysoké efektivnosti celým životem.

TVÉ PROBLÉMY JSOU NÁSLEDKEM TVÉ VLASTNÍ NEDŮVĚRY, TATO NEDŮVĚRA VZNIKÁ, PROTOŽE NEJSI VE SPOJENÍ S HODNOTOU SVÉ VLASTNÍ EXISTENCE

Cíl je tam, kde právě jsi. Cíl není koncem následku, každý okamžik sám o sobě je cílem. Nic jiného není k dosažení! Nyní, v tomto okamžiku, je všechno ZDE. Ale vy to nevíte, nepozorujete, poněvadž vaše myšlenky jsou v budoucnosti. Nejste ZDE, nejste bdělí a nevnímáte, co se právě v tomto okamžiku s vámi děje.